natisiedem

Staż : 1204 dni
Ranking ogólny : 1410.
Fundusze : 1 587 698 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13271.20

Wytrzymałość
771.675
1543.35
Prędkość
1408.765
2817.53
Ujeżdżenie
1275.225
2550.45
Galop
1780.445
3560.89
Kłus
275.443
550.89
Skoki
1124.045
2248.09
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: ogierWaga: 514 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 22.06.2020
Hodowca: Handan.

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0120
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0015
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 11247.82
Wytrzymałość1285.96  Galop2970.45
Prędkość2348.62  Kłus615.76
Ujeżdżenie2125.23  Skoki1901.80
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: o2970.37 ## Kentucky Fried Chicken
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1285.96
1285.96
Prędkość
2348.62
2348.62
2348.62
Ujeżdżenie
2125.23
2125.23
2125.23
Galop
2970.45
2970.45
2970.45
Kłus
615.763
615.763
Skoki
1901.8
1901.8
1901.8
Ten koń ma 1068 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

TRENING nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja