drago120199

Staż : 2594 dni
Ranking ogólny : 444.
Fundusze : 11 742 260 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
17:30
Energia
40%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3977.09

Wytrzymałość
136.2625
272.52
Prędkość
325.9365
651.87
Ujeżdżenie
724.13
1448.26
Galop
171.398
342.80
Kłus
78.6645
157.33
Skoki
552.155
1104.31
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 3 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 489 kg
Maść: Gniada Urodzona: 16.06.2020
Hodowca: Charon's Horizon

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8811.25
Wytrzymałość1762.31  Galop1262.42
Prędkość1769.77  Kłus990.69
Ujeżdżenie1718.46  Skoki1307.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-59.09
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 Katherine
Matka: Koń zniknął
Koń holsztyński
31.1%
Koń berberyjski
22.8%
Mustang
21.8%
Tennessee Walker
14.5%
Koń luzytański
9.8%

Jakość

Wytrzymałość
1762.31
1762.31
1762.31
Prędkość
1769.77
1769.77
1769.77
Ujeżdżenie
1718.46
1718.46
1718.46
Galop
1262.42
1262.42
Kłus
990.696
990.696
Skoki
1307.59
1307.59
Ta klacz ma 824 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

+3900 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja