lala12345

Staż : 1909 dni
Ranking ogólny : 663.
Fundusze : 16 264 891 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
13:00
Energia
30%
Zdrowie
100%
Morale
83%

Umiejętności

Suma: 12475.53

Wytrzymałość
668.41
1336.82
Prędkość
1388.01
2776.02
Ujeżdżenie
1255.93
2511.86
Galop
1756.955
3513.91
Kłus
179.872
359.74
Skoki
988.59
1977.18
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 467 kg
Maść: Gniada Urodzony: 09.06.2020
Hodowca: smok7 Zarobki: 258 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0103
Wyścigi kłusem 01930
Biegi przełajowe 0014
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11131.63
Wytrzymałość1272.43  Galop2941.50
Prędkość2323.81  Kłus609.28
Ujeżdżenie2102.67  Skoki1881.94
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: kochaj mie Kentucky Fried Chicken
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1272.43
1272.43
Prędkość
2323.81
2323.81
2323.81
Ujeżdżenie
2102.67
2102.67
2102.67
Galop
2941.5
2941.5
2941.5
Kłus
609.284
609.284
Skoki
1881.94
1881.94
1881.94
Ten koń ma 1057 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

zooooom nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja