Jodusia

Staż : 2802 dni
Ranking ogólny : 34.
Fundusze : 864 702 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Siwa Jabłkowita
11:00
Energia
76%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8647.05

Wytrzymałość
491.3015
982.60
Prędkość
1023.9845
2047.97
Ujeżdżenie
900.12
1800.24
Galop
992.8635
1985.73
Kłus
274.1755
548.35
Skoki
641.08
1282.16
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 24 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 508 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 06.06.2020
Hodowca: Jodusia Zarobki: 172 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 034813
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8475.75
Wytrzymałość1058.16  Galop2139.81
Prędkość1813.02  Kłus481.03
Ujeżdżenie1599.65  Skoki1384.07
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
56.99
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1058.16
1058.16
Prędkość
1813.02
1813.02
1813.02
Ujeżdżenie
1599.65
1599.65
1599.65
Galop
2139.81
2139.81
2139.81
Kłus
481.037
481.037
Skoki
1384.07
1384.07
Ta klacz ma 790 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +13, prędkość: +13, ujeżdżenie: +13, galop: +13, kłus: +13, Skoki: +13

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
10 stycznia 2025
Boks:
boks 1* poidło len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja