salto

Staż : 1052 dni
Ranking ogólny : 4981.
Fundusze : 619 860 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1811.63

Wytrzymałość
49.4615
98.92
Prędkość
86.5495
173.10
Ujeżdżenie
481.1435
962.29
Galop
162.733
325.47
Kłus
20.1785
40.36
Skoki
105.7485
211.50
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 473 kg
Maść: Gniada Urodzony: 02.06.2020
Hodowca: Korzystnie

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10429.70
Wytrzymałość1191.99  Galop2755.32
Prędkość2177.59  Kłus571.13
Ujeżdżenie1970.16  Skoki1763.51
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-9.81
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1191.99
1191.99
Prędkość
2177.59
2177.59
2177.59
Ujeżdżenie
1970.16
1970.16
1970.16
Galop
2755.32
2755.32
2755.32
Kłus
571.134
571.134
Skoki
1763.51
1763.51
1763.51
Ten koń ma 987 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +30, prędkość: +30, ujeżdżenie: +30, galop: +30, kłus: +30, Skoki: +30

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
24 grudnia 2024
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja