Roberto

Staż : 4374 dni
Ranking ogólny : 1633.
Fundusze : 17 548 756 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Bashkir Curly Kasztanowata
20:30
Energia
60%
Zdrowie
100%
Morale
87%

Umiejętności

Suma: 7411.36

Wytrzymałość
922.8655
1845.73
Prędkość
650.09
1300.18
Ujeżdżenie
582.785
1165.57
Galop
461.6635
923.33
Kłus
715.73
1431.46
Skoki
372.544
745.09
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 15 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: klaczWaga: 459 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 26.05.2020
Hodowca: Roberto Zarobki: 1 423 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0022
Wyścigi kłusem 0003
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6523.81
Wytrzymałość1722.10  Galop787.40
Prędkość1111.95  Kłus1209.29
Ujeżdżenie996.26  Skoki696.79
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
55.73
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1722.1
1722.1
1722.1
Prędkość
1111.95
1111.95
Ujeżdżenie
996.267
996.267
Galop
787.408
787.408
Kłus
1209.29
1209.29
Skoki
696.797
696.797
Ta klacz ma 595 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Bashkir Curly nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja