Pamelci4

Staż : 254 dni
Ranking ogólny : 24936.
Fundusze : 921 109 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
15:00
Energia
35%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3615.28

Wytrzymałość
354.228
708.46
Prędkość
491.921
983.84
Ujeżdżenie
523.43
1046.86
Galop
162.0495
324.10
Kłus
175.368
350.74
Skoki
100.6415
201.28
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 433 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 22.05.2020
Hodowca: Pamelci4 Zarobki: 338 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0010
Wyścigi kłusem 0121
Biegi przełajowe 0100
Konkursy skoków 0200
Zawody w ujeżdżeniu 0120
Potencjał genetyczny Suma: 5724.90
Wytrzymałość907.38  Galop1250.11
Prędkość1157.28  Kłus433.11
Ujeżdżenie1141.35  Skoki835.63
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
24.07
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
907.381
907.381
Prędkość
1157.28
1157.28
Ujeżdżenie
1141.36
1141.36
Galop
1250.12
1250.12
Kłus
433.116
433.116
Skoki
835.639
835.639
Ten koń ma 516 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Fryderyk nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja