'Wolverine77

Staż : 3148 dni
Ranking ogólny : 6.
Fundusze : 38 524 811 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10467.60

Wytrzymałość
585.85
1171.70
Prędkość
1062.02
2124.04
Ujeżdżenie
995.025
1990.05
Galop
1405.085
2810.17
Kłus
284.0775
568.15
Skoki
901.745
1803.49
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 19 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 469 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 22.05.2020
Hodowca: Keva Zarobki: 1 865 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0214
Wyścigi kłusem 00136
Biegi przełajowe 0237
Konkursy skoków 0101
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9389.01
Wytrzymałość1073.04  Galop2480.33
Prędkość1959.98  Kłus514.58
Ujeżdżenie1773.47  Skoki1587.60
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
65.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Angelika „nieprzemakalne”
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1073.04
1073.04
Prędkość
1959.98
1959.98
1959.98
Ujeżdżenie
1773.47
1773.47
1773.47
Galop
2480.33
2480.33
2480.33
Kłus
514.588
514.588
Skoki
1587.6
1587.6
Ten koń ma 882 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja