michami

Staż : 3450 dni
Ranking ogólny : 237.
Fundusze : 32 706 010 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
18:00
Energia
34%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6506.90

Wytrzymałość
421.6395
843.28
Prędkość
631.755
1263.51
Ujeżdżenie
676.4815
1352.96
Galop
771.0315
1542.06
Kłus
312.866
625.73
Skoki
439.6775
879.36
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 15 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 502 kg
Maść: Gniada Urodzony: 20.05.2020
Hodowca: smulk Zarobki: 4 772 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0202238
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6321.61
Wytrzymałość927.04  Galop1364.24
Prędkość1140.98  Kłus706.80
Ujeżdżenie1211.17  Skoki971.37
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
92.61
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
927.044
927.044
Prędkość
1140.98
1140.98
Ujeżdżenie
1211.17
1211.17
Galop
1364.24
1364.24
Kłus
706.809
706.809
Skoki
971.37
971.37
Ten koń ma 576 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Warg nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja