pumaka

Staż : 866 dni
Ranking ogólny : 8161.
Fundusze : 4 979 316 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowatodereszowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
76%

Umiejętności

Suma: 3255.27

Wytrzymałość
365.227
730.45
Prędkość
287.0145
574.03
Ujeżdżenie
413.8575
827.72
Galop
282.855
565.71
Kłus
77.63
155.26
Skoki
201.0535
402.11
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 7 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 487 kg
Maść: Kasztanowatodereszowata Urodzony: 19.05.2020
Hodowca: pumaka Zarobki: 194 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0003
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10412.63
Wytrzymałość1190.38  Galop2750.16
Prędkość2173.94  Kłus570.25
Ujeżdżenie1967.03  Skoki1760.87
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-23.92
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1190.38
1190.38
Prędkość
2173.94
2173.94
2173.94
Ujeżdżenie
1967.03
1967.03
1967.03
Galop
2750.16
2750.16
2750.16
Kłus
570.251
570.251
Skoki
1760.87
1760.87
1760.87
Ten koń ma 986 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Karlos1% nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja