joa$ia13

Staż : 549 dni
Ranking ogólny : 3709.
Fundusze : 3 480 216 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
85%
Zdrowie
100%
Morale
80%

Umiejętności

Suma: 9542.28

Wytrzymałość
515.3705
1030.74
Prędkość
977.2745
1954.55
Ujeżdżenie
930.77
1861.54
Galop
1307.1095
2614.22
Kłus
255.368
510.74
Skoki
785.246
1570.49
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 468 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 14.05.2020
Hodowca: joa$ia13 Zarobki: 1 691 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0237
Wyścigi kłusem 0162
Biegi przełajowe 0245
Konkursy skoków 0023
Zawody w ujeżdżeniu 0422
Potencjał genetyczny Suma: 10274.54
Wytrzymałość1174.48  Galop2713.37
Prędkość2145.07  Kłus563.01
Ujeżdżenie1941.10  Skoki1737.51
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
58.15
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1174.48
1174.48
Prędkość
2145.07
2145.07
2145.07
Ujeżdżenie
1941.1
1941.1
1941.1
Galop
2713.37
2713.37
2713.37
Kłus
563.012
563.012
Skoki
1737.51
1737.51
1737.51
Ta klacz ma 971 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

9 K nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja