nrxz

Staż : 741 dni
Ranking ogólny : 395.
Fundusze : 55 355 168 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:30
Energia
89%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3305.68

Wytrzymałość
8.41
16.82
Prędkość
522.91
1045.82
Ujeżdżenie
617.655
1235.31
Galop
374.8005
749.60
Kłus
103.153
206.31
Skoki
25.914
51.83
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 5 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 453 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 28.04.2020
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 1 229 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0122
Wyścigi kłusem 0400
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0146
Potencjał genetyczny Suma: 7374.96
Wytrzymałość1245.01  Galop1370.64
Prędkość1477.08  Kłus956.04
Ujeżdżenie1444.29  Skoki881.89
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-11.29
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: TROFEUM
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
25.8%
Bashkir Curly
25.8%
Koń luzytański
22.6%
Koń czystej krwi arabskiej
19.4%
Kłusak francuski
6.5%

Jakość

Wytrzymałość
1245.01
1245.01
Prędkość
1477.08
1477.08
Ujeżdżenie
1444.29
1444.29
Galop
1370.64
1370.64
Kłus
956.045
956.045
Skoki
881.895
881.895
Ten koń ma 681 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Jorwik nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja