leah_3000

Staż : 797 dni
Ranking ogólny : 40.
Fundusze : 9 171 471 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10319.17

Wytrzymałość
560.7675
1121.54
Prędkość
1087.9355
2175.87
Ujeżdżenie
981.355
1962.71
Galop
1370.085
2740.17
Kłus
280.726
561.45
Skoki
878.717
1757.43
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 475 kg
Maść: Cremello Urodzona: 28.04.2020
Hodowca: marcepan Zarobki: 1 622 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0207
Wyścigi kłusem 0020
Biegi przełajowe 0233
Konkursy skoków 0102
Zawody w ujeżdżeniu 0023
Potencjał genetyczny Suma: 10142.83
Wytrzymałość1159.23  Galop2678.56
Prędkość2117.65  Kłus555.64
Ujeżdżenie1916.57  Skoki1715.18
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
54.92
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1159.23
1159.23
Prędkość
2117.65
2117.65
2117.65
Ujeżdżenie
1916.57
1916.57
1916.57
Galop
2678.56
2678.56
2678.56
Kłus
555.643
555.643
Skoki
1715.18
1715.18
1715.18
Ta klacz ma 956 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja