Thalia33

Staż : 2070 dni
Ranking ogólny : 179.
Fundusze : 36 801 838 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Bułana
10:00
Energia
100%
Zdrowie
92%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 12016.62

Wytrzymałość
637.29
1274.58
Prędkość
1379.845
2759.69
Ujeżdżenie
1203.215
2406.43
Galop
1765.165
3530.33
Kłus
82.5965
165.19
Skoki
940.2
1880.40
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 378 kg
Maść: Bułana Urodzony: 04.04.2020
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 02030
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10523.09
Wytrzymałość1203.16  Galop2779.38
Prędkość2196.89  Kłus576.33
Ujeżdżenie1987.75  Skoki1779.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1203.16
1203.16
Prędkość
2196.89
2196.89
2196.89
Ujeżdżenie
1987.75
1987.75
1987.75
Galop
2779.38
2779.38
2779.38
Kłus
576.338
576.338
Skoki
1779.57
1779.57
1779.57
Ten koń ma 994 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet2xvertblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xnoir2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

### O 10523.09 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja