Uncharted

Staż : 3815 dni
Ranking ogólny : 38.
Fundusze : 962 938 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
14:30
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10366.59

Wytrzymałość
429.209
858.42
Prędkość
1123.423
2246.85
Ujeżdżenie
1207.73
2415.46
Galop
1451.078
2902.16
Kłus
199.776
399.55
Skoki
772.08
1544.16
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Cremello Urodzona: 01.04.2020
Hodowca: Campari Zarobki: 547 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0004
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 0012
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0012
Potencjał genetyczny Suma: 10106.51
Wytrzymałość1155.08  Galop2669.47
Prędkość2109.94  Kłus553.62
Ujeżdżenie1909.22  Skoki1709.16
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
43.31
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1155.09
1155.09
Prędkość
2109.94
2109.94
2109.94
Ujeżdżenie
1909.22
1909.22
1909.22
Galop
2669.47
2669.47
2669.47
Kłus
553.626
553.626
Skoki
1709.16
1709.16
1709.16
Ta klacz ma 952 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja