Wika2218

Staż : 801 dni
Ranking ogólny : 2252.
Fundusze : 341 678 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Gniada Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 7112.27

Wytrzymałość
1353.055
2706.11
Prędkość
175.8805
351.76
Ujeżdżenie
968.255
1936.51
Galop
249.562
499.12
Kłus
175.8105
351.62
Skoki
633.57
1267.14
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 5 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 156 cm
Płeć: ogierWaga: 480 kg
Maść: Gniada Tobiano Urodzony: 26.03.2020
Hodowca: Wika2218 Zarobki: 345 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0022
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9302.01
Wytrzymałość2394.55  Galop1593.03
Prędkość796.64  Kłus796.33
Ujeżdżenie1940.90  Skoki1780.56
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-21.67
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Xavier
Matka: Xuni Seledyn
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2394.55
2394.55
2394.55
Prędkość
796.644
796.644
Ujeżdżenie
1940.9
1940.9
1940.9
Galop
1593.03
1593.03
1593.03
Kłus
796.33
796.33
Skoki
1780.56
1780.56
1780.56
Ten koń ma 874 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Wurun 9302.01 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja