Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Brudnokasztanowata
21:30
Energia
28%
Zdrowie
100%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 2709.14

Wytrzymałość
73.684
147.37
Prędkość
351.0095
702.02
Ujeżdżenie
336.4435
672.89
Galop
475.621
951.24
Kłus
31.736
63.47
Skoki
86.0755
172.15
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 445 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzona: 21.03.2020
Hodowca: Flaszka_20 Zarobki: 1 882 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 011010
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0011
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3520.00
Wytrzymałość402.69  Galop928.22
Prędkość734.98  Kłus193.25
Ujeżdżenie665.28  Skoki595.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
57.78
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
402.69
402.69
Prędkość
734.98
734.98
Ujeżdżenie
665.28
665.28
Galop
928.22
928.22
Kłus
193.25
193.25
Skoki
595.58
595.58
Ta klacz ma 295 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Czekoladka nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja