Maviene

Staż : 2739 dni
Ranking ogólny : 760.
Fundusze : 32 247 898 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Kasztanowata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 11764.41

Wytrzymałość
1292.94
2585.88
Prędkość
1640.35
3280.70
Ujeżdżenie
1169.66
2339.32
Galop
1047.845
2095.69
Kłus
342.856
685.71
Skoki
388.556
777.11
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 10 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 449 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 12.03.2020
Hodowca: Maviene Zarobki: 1 328 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0431
Wyścigi kłusem 0910
Biegi przełajowe 0133
Konkursy skoków 0400
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 10288.59
Wytrzymałość2146.21  Galop1737.78
Prędkość2725.12  Kłus563.00
Ujeżdżenie1941.95  Skoki1174.53
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Czekolada WKL Barrelsmasters
Koń czystej krwi arabskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2146.21
2146.21
2146.21
Prędkość
2725.12
2725.12
2725.12
Ujeżdżenie
1941.95
1941.95
1941.95
Galop
1737.78
1737.78
1737.78
Kłus
563
563
Skoki
1174.53
1174.53
Ten koń ma 972 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Placek nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja