$Hesta$

Staż : 1966 dni
Ranking ogólny : 3745.
Fundusze : 10 267 996 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Myszata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 4519.93

Wytrzymałość
136.2755
272.55
Prędkość
847.21
1694.42
Ujeżdżenie
558.63
1117.26
Galop
396.3635
792.73
Kłus
67.396
134.79
Skoki
254.089
508.18
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 493 kg
Maść: Myszata Urodzona: 22.05.2020
Hodowca: agaimike

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10223.41
Wytrzymałość1167.35  Galop2705.53
Prędkość2132.96  Kłus559.71
Ujeżdżenie1930.30  Skoki1727.54
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-50.82
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Marcelo Kentucky Fried Chicken
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1167.36
1167.36
Prędkość
2132.96
2132.96
2132.96
Ujeżdżenie
1930.3
1930.3
1930.3
Galop
2705.53
2705.53
2705.53
Kłus
559.716
559.716
Skoki
1727.54
1727.54
1727.54
Ta klacz ma 965 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

15 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja