Slodziak

Staż : 1773 dni
Ranking ogólny : 439.
Fundusze : 156 929 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Selle français Jasnosiwa
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 12370.08

Wytrzymałość
803.54
1607.08
Prędkość
1426
2852.00
Ujeżdżenie
1139.92
2279.84
Galop
644.49
1288.98
Kłus
555.975
1111.95
Skoki
1615.115
3230.23
Rasa: Selle françaisWiek: 15 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: ogierWaga: 539 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 15.02.2020
Hodowca: Reese Zarobki: 7 058 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01183
Wyścigi kłusem 010130
Biegi przełajowe 02220
Konkursy skoków 01719
Zawody w ujeżdżeniu 0114
Potencjał genetyczny Suma: 10185.60
Wytrzymałość1322.75  Galop1059.29
Prędkość2348.85  Kłus915.82
Ujeżdżenie1879.94  Skoki2658.95
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1322.75
1322.75
Prędkość
2348.85
2348.85
2348.85
Ujeżdżenie
1879.94
1879.94
1879.94
Galop
1059.29
1059.29
Kłus
915.825
915.825
Skoki
2658.95
2658.95
2658.95
Ten koń ma 960 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja