Dagmarka2004

Staż : 3389 dni
Ranking ogólny : 786.
Fundusze : 51 035 880 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
18:30
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7889.63

Wytrzymałość
494.7505
989.50
Prędkość
939.6845
1879.37
Ujeżdżenie
850.295
1700.59
Galop
1202.6895
2405.38
Kłus
109.5155
219.03
Skoki
347.881
695.76
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 477 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 07.01.2020
Hodowca: scoobydoo Zarobki: 1 828 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0032
Wyścigi kłusem 0167
Biegi przełajowe 0123
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 8951.45
Wytrzymałość1022.70  Galop2365.39
Prędkość1868.51  Kłus490.84
Ujeżdżenie1690.61  Skoki1513.39
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
61.26
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1022.7
1022.7
Prędkość
1868.51
1868.51
1868.51
Ujeżdżenie
1690.61
1690.61
1690.61
Galop
2365.39
2365.39
2365.39
Kłus
490.849
490.849
Skoki
1513.39
1513.39
Ta klacz ma 839 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

habemus papam nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja