BANDOS

Staż : 4916 dni
Ranking ogólny : 624.
Fundusze : 6 048 463 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
22:00
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4632.66

Wytrzymałość
196.513
393.03
Prędkość
440.4335
880.87
Ujeżdżenie
633.275
1266.55
Galop
228.6315
457.26
Kłus
98.999
198.00
Skoki
718.4785
1436.96
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 6 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 504 kg
Maść: Gniada Urodzony: 06.04.2020
Hodowca: BANDOS Zarobki: 1 380 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 07105
Zawody w ujeżdżeniu 0462
Potencjał genetyczny Suma: 6350.11
Wytrzymałość1004.53  Galop725.06
Prędkość1130.56  Kłus348.75
Ujeżdżenie1465.49  Skoki1675.72
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
4.76
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1004.53
1004.53
Prędkość
1130.56
1130.56
Ujeżdżenie
1465.49
1465.49
Galop
725.06
725.06
Kłus
348.752
348.752
Skoki
1675.72
1675.72
1675.72
Ten koń ma 578 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Holsz 6350.11/711.90 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja