emilak

Staż : 1353 dni
Ranking ogólny : 5003.
Fundusze : 36 950 224 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:00
Energia
71%
Zdrowie
97%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 1955.07

Wytrzymałość
29.395
58.79
Prędkość
49.9395
99.88
Ujeżdżenie
105.283
210.57
Galop
681.645
1363.29
Kłus
16.5525
33.10
Skoki
94.7205
189.44
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 545 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 30.12.2019
Hodowca: emilak

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8957.79
Wytrzymałość1023.74  Galop2366.40
Prędkość1870.32  Kłus491.35
Ujeżdżenie1691.82  Skoki1514.16
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-72.73
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Klaczunia
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1023.74
1023.74
Prędkość
1870.32
1870.32
1870.32
Ujeżdżenie
1691.82
1691.82
1691.82
Galop
2366.4
2366.4
2366.4
Kłus
491.354
491.354
Skoki
1514.16
1514.16
Ten koń ma 840 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Felek nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja