bluem5

Staż : 502 dni
Ranking ogólny : 9374.
Fundusze : 6 549 870 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Ciemnokasztanowata Tobiano
11:00
Energia
87%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1223.87

Wytrzymałość
188.64
377.28
Prędkość
34.2905
68.58
Ujeżdżenie
157.2845
314.57
Galop
64.741
129.48
Kłus
30.428
60.86
Skoki
136.5485
273.10
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 16 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: klaczWaga: 442 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Tobiano Urodzona: 21.12.2019
Hodowca: bluem5 Zarobki: 2 176 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 02611
Konkursy skoków 0002
Zawody w ujeżdżeniu 0010
Potencjał genetyczny Suma: 3781.52
Wytrzymałość965.63  Galop650.39
Prędkość326.14  Kłus324.45
Ujeżdżenie788.02  Skoki726.86
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-2.95
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: picto1Draculapicto1 z Einhornhöhle
Matka: Śliczna MOJE ROŻKI
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
965.635
965.635
Prędkość
326.142
326.142
Ujeżdżenie
788.026
788.026
Galop
650.398
650.398
Kłus
324.46
324.46
Skoki
726.863
726.863
Ta klacz ma 321 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

kk nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja