red_panda

Staż : 3117 dni
Ranking ogólny : 433.
Fundusze : 5 500 663 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnokasztanowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
90%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10719.33

Wytrzymałość
362.6595
725.32
Prędkość
1227.335
2454.67
Ujeżdżenie
1102.21
2204.42
Galop
1540.37
3080.74
Kłus
175.0565
350.11
Skoki
952.0345
1904.07
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 25 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 487 kg
Maść: Jasnokasztanowata Urodzony: 13.11.2019
Hodowca: red_panda Zarobki: 1 092 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0420
Wyścigi kłusem 0700
Biegi przełajowe 0652
Konkursy skoków 0300
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 9041.03
Wytrzymałość1033.10  Galop2388.76
Prędkość1887.56  Kłus495.72
Ujeżdżenie1707.26  Skoki1528.62
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1033.11
1033.11
Prędkość
1887.56
1887.56
1887.56
Ujeżdżenie
1707.26
1707.26
1707.26
Galop
2388.76
2388.76
2388.76
Kłus
495.72
495.72
Skoki
1528.62
1528.62
Ten koń ma 846 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nowy nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja