Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Bułana
20:30
Energia
30%
Zdrowie
100%
Morale
99%

Umiejętności

Suma: 10720.42

Wytrzymałość
613.4375
1226.88
Prędkość
1119.39
2238.78
Ujeżdżenie
1010.835
2021.67
Galop
1415.65
2831.30
Kłus
295.3165
590.63
Skoki
905.58
1811.16
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 518 kg
Maść: Bułana Urodzona: 26.09.2019
Hodowca: Skarmet Zarobki: 2 163 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0012
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0051
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 8868.51
Wytrzymałość1013.22  Galop2343.76
Prędkość1850.63  Kłus486.23
Ujeżdżenie1675.01  Skoki1499.66
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
65.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Strawberry Cake βẸŘŘЎ βẸŘŘЎ
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1013.22
1013.22
Prędkość
1850.63
1850.63
1850.63
Ujeżdżenie
1675.01
1675.01
1675.01
Galop
2343.76
2343.76
2343.76
Kłus
486.233
486.233
Skoki
1499.66
1499.66
Ta klacz ma 830 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

!!8679.28*8868.51!! nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja