Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
09:00
Energia
100%
Zdrowie
29%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 10461.81

Wytrzymałość
591.145
1182.29
Prędkość
1098.13
2196.26
Ujeżdżenie
989.155
1978.31
Galop
1401.6
2803.20
Kłus
267.4715
534.94
Skoki
883.405
1766.81
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 30 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 479 kg
Maść: Gniada Urodzony: 30.07.2019
Hodowca: Lady Rainicorn Zarobki: 2 447 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0200
Konkursy skoków 0033
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 8884.63
Wytrzymałość1015.15  Galop2348.33
Prędkość1853.93  Kłus487.06
Ujeżdżenie1678.15  Skoki1502.01
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Automatic 2348.06 Kentucky Fried Chicken
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1015.15
1015.15
Prędkość
1853.93
1853.93
1853.93
Ujeżdżenie
1678.15
1678.15
1678.15
Galop
2348.33
2348.33
2348.33
Kłus
487.06
487.06
Skoki
1502.01
1502.01
Ten koń ma 831 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Luxury 2348.33 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja