ꜱɪɴɴᴇʀ

Staż : 2172 dni
Ranking ogólny : 4.
Fundusze : 37 786 560 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 9275.62

Wytrzymałość
295.992
591.98
Prędkość
1097.58
2195.16
Ujeżdżenie
993.795
1987.59
Galop
1388.325
2776.65
Kłus
144.6195
289.24
Skoki
717.498
1435.00
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 526 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 13.07.2019
Hodowca: Nearien Zarobki: 2 028 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0063
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 8764.41
Wytrzymałość1001.42  Galop2315.94
Prędkość1829.20  Kłus480.48
Ujeżdżenie1655.46  Skoki1481.90
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K. 2315.79 Kentucky Fried Chicken
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1001.42
1001.42
Prędkość
1829.2
1829.2
1829.2
Ujeżdżenie
1655.46
1655.46
1655.46
Galop
2315.95
2315.95
2315.95
Kłus
480.485
480.485
Skoki
1481.9
1481.9
Ten koń ma 820 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O2315.94 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja