mave

Staż : 4303 dni
Ranking ogólny : 115.
Fundusze : 7 232 994 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
13:30
Energia
43%
Zdrowie
100%
Morale
84%

Umiejętności

Suma: 8707.16

Wytrzymałość
281.2605
562.52
Prędkość
1056.375
2112.75
Ujeżdżenie
956.76
1913.52
Galop
1336.475
2672.95
Kłus
137.5555
275.11
Skoki
585.1535
1170.31
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 492 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 10.07.2019
Hodowca: Monroe Zarobki: 2 407 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0023
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 8736.08
Wytrzymałość998.22  Galop2308.58
Prędkość1822.95  Kłus478.97
Ujeżdżenie1650.20  Skoki1477.15
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K.2308.32 ## Kentucky Fried Chicken
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
998.229
998.229
Prędkość
1822.95
1822.95
1822.95
Ujeżdżenie
1650.2
1650.2
1650.2
Galop
2308.58
2308.58
2308.58
Kłus
478.971
478.971
Skoki
1477.15
1477.15
Ten koń ma 816 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o2308.58 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja