dionka

Staż : 4945 dni
Ranking ogólny : 72.
Fundusze : 2 544 737 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Ciemnokasztanowata
08:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2837.31

Wytrzymałość
399.288
798.58
Prędkość
502.24
1004.48
Ujeżdżenie
257.82
515.64
Galop
141.788
283.58
Kłus
39.9525
79.91
Skoki
77.5645
155.13
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 4 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 459 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 02.07.2019
Hodowca: paula4984

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6502.44
Wytrzymałość1203.02  Galop1096.60
Prędkość1570.55  Kłus614.69
Ujeżdżenie1279.21  Skoki738.36
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-45.68
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Bella
Koń czystej krwi arabskiej
71.9%
Koń luzytański
9.4%
Koń pełnej krwi angielskiej
9.4%
Kłusak francuski
9.4%

Jakość

Wytrzymałość
1203.02
1203.02
Prędkość
1570.55
1570.55
Ujeżdżenie
1279.21
1279.21
Galop
1096.61
1096.61
Kłus
614.69
614.69
Skoki
738.364
738.364
Ten koń ma 593 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Bakingam nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja