angilika

Staż : 229 dni
Ranking ogólny : 28592.
Fundusze : 208 492 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Kasztanowata
16:30
Energia
46%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1397.82

Wytrzymałość
8.914
17.83
Prędkość
185.8305
371.66
Ujeżdżenie
167.6415
335.28
Galop
36.6995
73.40
Kłus
205.4355
410.87
Skoki
94.3875
188.78
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 9 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 169 cm
Płeć: klaczWaga: 471 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 21.04.2019
Hodowca: dzidzia Zarobki: 36 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2757.00
Wytrzymałość466.48  Galop151.63
Prędkość575.66  Kłus727.02
Ujeżdżenie521.07  Skoki315.13
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
28.36
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Kłusak francuski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
466.48
466.48
Prędkość
575.66
575.66
Ujeżdżenie
521.07
521.07
Galop
151.64
Kłus
727.02
727.02
Skoki
315.13
315.13
Ta klacz ma 219 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande2xblanc2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

targetDzienny cel

galop: +12, kłus: +12, Skoki: +12


Ośrodek jeździecki

Schwartz nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja