dionka

Staż : 4867 dni
Ranking ogólny : 69.
Fundusze : 5 334 056 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Skarogniada
18:15
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3100.99

Wytrzymałość
91.427
182.85
Prędkość
359.8985
719.80
Ujeżdżenie
455.6085
911.22
Galop
368.8555
737.71
Kłus
247.9265
495.85
Skoki
26.7815
53.56
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 4 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: ogierWaga: 462 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 20.04.2019
Hodowca: Effia Zarobki: 5 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0100
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7085.81
Wytrzymałość848.83  Galop1484.61
Prędkość1294.02  Kłus1100.52
Ujeżdżenie1640.85  Skoki716.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-41.27
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń luzytański
56.3%
Koń pełnej krwi angielskiej
34.3%
Koń czystej krwi arabskiej
6.3%
Knabstrup
3.1%

Jakość

Wytrzymałość
848.837
848.837
Prędkość
1294.02
1294.02
Ujeżdżenie
1640.85
1640.85
1640.85
Galop
1484.61
1484.61
Kłus
1100.52
1100.52
Skoki
716.971
716.971
Ten koń ma 652 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja