Gabigab

Staż : 1333 dni
Ranking ogólny : 3685.
Fundusze : 156 170 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Ciemnogniada Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
77%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 9104.97

Wytrzymałość
767.265
1534.53
Prędkość
1220.925
2441.85
Ujeżdżenie
956.78
1913.56
Galop
856.485
1712.97
Kłus
234.15
468.30
Skoki
516.88
1033.76
Rasa: PintoWiek: 26 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: klaczWaga: 453 kg
Maść: Ciemnogniada Tobiano Urodzona: 22.03.2019
Hodowca: Keito Zarobki: 2 930 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0442
Wyścigi kłusem 01710
Biegi przełajowe 00314
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7604.56
Wytrzymałość1287.43  Galop1436.66
Prędkość2007.41  Kłus417.26
Ujeżdżenie1587.12  Skoki868.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1287.43
1287.43
Prędkość
2007.41
2007.41
2007.41
Ujeżdżenie
1587.12
1587.12
Galop
1436.66
1436.66
Kłus
417.269
417.269
Skoki
868.674
868.674
Ta klacz ma 702 gwiazdki doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K7604.56/07.41 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja