Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
19:00
Energia
54%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3113.37

Wytrzymałość
46.2585
92.52
Prędkość
365.9975
732.00
Ujeżdżenie
426.002
852.00
Galop
603.47
1206.94
Kłus
22.1625
44.33
Skoki
92.7935
185.59
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 522 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 19.03.2019
Hodowca: pieczyweczko Zarobki: 157 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0110
Potencjał genetyczny Suma: 5270.57
Wytrzymałość602.14  Galop1391.33
Prędkość1101.14  Kłus289.12
Ujeżdżenie995.15  Skoki891.68
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-7.40
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 Mr. Clay
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
602.14
602.14
Prędkość
1101.14
1101.14
Ujeżdżenie
995.152
995.152
Galop
1391.33
1391.33
Kłus
289.123
289.123
Skoki
891.686
891.686
Ta klacz ma 471 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Miai nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja