mylenga

Staż : 1240 dni
Ranking ogólny : 4968.
Fundusze : 1 149 782 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
22:30
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
92%

Umiejętności

Suma: 1940.72

Wytrzymałość
81.6025
163.21
Prędkość
190.566
381.13
Ujeżdżenie
303.4195
606.84
Galop
36.8885
73.78
Kłus
15.2765
30.55
Skoki
342.6085
685.22
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 6 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 476 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 11.03.2019
Hodowca: mylenga Zarobki: 275 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0010
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0221
Konkursy skoków 0323
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2662.00
Wytrzymałość421.39  Galop304.27
Prędkość473.84  Kłus146.13
Ujeżdżenie614.39  Skoki701.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
18.59
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
421.39
421.39
Prędkość
473.84
473.84
Ujeżdżenie
614.39
614.39
Galop
304.27
304.27
Kłus
146.14
Skoki
701.97
701.97
Ta klacz ma 210 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Laminaria nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja