t4lci4

Staż : 290 dni
Ranking ogólny : 18050.
Fundusze : 7 399 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Izabelowata Tobiano
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3885.66

Wytrzymałość
518.11
1036.22
Prędkość
169.1575
338.31
Ujeżdżenie
520.91
1041.82
Galop
141.3145
282.63
Kłus
137.8095
275.62
Skoki
455.5275
911.05
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 8 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 497 kg
Maść: Izabelowata Tobiano Urodzony: 24.02.2019
Hodowca: Andnevermoore Zarobki: 480 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 0520
Konkursy skoków 0130
Zawody w ujeżdżeniu 0002
Potencjał genetyczny Suma: 4590.03
Wytrzymałość1180.01  Galop786.31
Prędkość393.68  Kłus393.32
Ujeżdżenie959.63  Skoki877.05
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
31.88
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1180.01
1180.01
Prędkość
393.688
393.688
Ujeżdżenie
959.637
959.637
Galop
786.312
786.312
Kłus
393.328
393.328
Skoki
877.059
877.059
Ten koń ma 402 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

M5% Copico nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja