Bae

Staż : 1695 dni
Ranking ogólny : 661.
Fundusze : 40 388 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Kasztanowata
15:30
Energia
3%
Zdrowie
100%
Morale
87%

Umiejętności

Suma: 8428.15

Wytrzymałość
684.815
1369.63
Prędkość
968.385
1936.77
Ujeżdżenie
876.66
1753.32
Galop
221.246
442.49
Kłus
1262.415
2524.83
Skoki
200.554
401.11
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: ogierWaga: 529 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 18.02.2019
Hodowca: Phase Zarobki: 2 463 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02560
Wyścigi kłusem 0986
Biegi przełajowe 0002
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 7697.79
Wytrzymałość1301.28  Galop422.34
Prędkość1606.44  Kłus2035.00
Ujeżdżenie1453.52  Skoki879.20
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O. 2034.59 Dust Motes
Matka: X 2034.60 Dust Motes
Kłusak francuski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1301.28
1301.28
Prędkość
1606.44
1606.44
1606.44
Ujeżdżenie
1453.52
1453.52
Galop
422.347
422.347
Kłus
2035
2035
2035
Skoki
879.207
879.207
Ten koń ma 713 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Y 2035.00 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja