Coffee

Staż : 3208 dni
Ranking ogólny : 711.
Fundusze : 3 710 264 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Mustang Kasztanowata
12:15
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7903.97

Wytrzymałość
860.2105
1720.42
Prędkość
1121.3105
2242.62
Ujeżdżenie
610.185
1220.37
Galop
851.605
1703.21
Kłus
182.0585
364.12
Skoki
326.6145
653.23
Rasa: MustangWiek: 16 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 155 cm
Płeć: ogierWaga: 459 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 13.01.2019
Hodowca: Coffee Zarobki: 2 792 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 018125
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0433
Zawody w ujeżdżeniu 0001
droite
Potencjał genetyczny Suma: 7089.24
Wytrzymałość1417.33  Galop1416.44
Prędkość1825.77  Kłus404.85
Ujeżdżenie1012.52  Skoki1012.33
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1417.33
1417.33
Prędkość
1825.77
1825.77
1825.77
Ujeżdżenie
1012.52
1012.52
Galop
1416.44
1416.44
Kłus
404.854
404.854
Skoki
1012.33
1012.33
Ten koń ma 652 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O. 7089.24 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja