Gosia11

Staż : 4029 dni
Ranking ogólny : 7186.
Fundusze : 6 437 399 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
10:00
Energia
64%
Zdrowie
42%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 387.64

Wytrzymałość
16.351
32.70
Prędkość
47.714
95.43
Ujeżdżenie
47.2755
94.55
Galop
24.053
48.11
Kłus
17.1255
34.25
Skoki
41.2995
82.60
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 8 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 334 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 08.04.2019
Hodowca: Paula142 Zarobki: 86 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 5119.67
Wytrzymałość584.90  Galop1352.97
Prędkość1068.58  Kłus281.12
Ujeżdżenie966.83  Skoki865.25
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-34.94
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
584.902
584.902
Prędkość
1068.58
1068.58
Ujeżdżenie
966.839
966.839
Galop
1352.97
1352.97
Kłus
281.127
281.127
Skoki
865.252
865.252
Ta klacz ma 455 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet2xrougebleu2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xrouge2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

czysta,UM nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja