Phase

Staż : 2101 dni
Ranking ogólny : 1592.
Fundusze : 154 078 equus
Historia właścicieli
Kuc Walijski kuc górski Kasztanowata
11:00
Energia
56%
Zdrowie
20%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8355.39

Wytrzymałość
706.835
1413.67
Prędkość
877.335
1754.67
Ujeżdżenie
791.79
1583.58
Galop
1137.79
2275.58
Kłus
193.4305
386.86
Skoki
470.515
941.03
Rasa: Walijski kuc górskiWiek: 30 lat 8 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 132 cm
Płeć: klaczWaga: 400 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 01.12.2018
Hodowca: Phase Zarobki: 1 117 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 027134
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0010
Konkursy skoków 02108
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 7218.24
Wytrzymałość1220.80  Galop1906.90
Prędkość1506.48  Kłus396.25
Ujeżdżenie1363.25  Skoki824.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1220.8
1220.8
Prędkość
1506.48
1506.48
Ujeżdżenie
1363.25
1363.25
Galop
1906.9
1906.9
1906.9
Kłus
396.255
396.255
Skoki
824.556
824.556
Ta klacz ma 665 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Babeczka z czekoladą nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja