Misiurka

Staż : 194 dni
Ranking ogólny : 11873.
Fundusze : 216 173 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń hanowerski Ciemnogniada
10:00
Energia
60%
Zdrowie
63%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7035.56

Wytrzymałość
583.26
1166.52
Prędkość
862.735
1725.47
Ujeżdżenie
715.875
1431.75
Galop
524.25
1048.50
Kłus
171.219
342.44
Skoki
660.44
1320.88
Rasa: Koń hanowerskiWiek: 28 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 503 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 19.09.2018
Hodowca: Misiurka Zarobki: 20 061 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0842
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 021630
Konkursy skoków 01274528
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6099.89
Wytrzymałość982.20  Galop935.01
Prędkość1359.64  Kłus511.10
Ujeżdżenie1206.20  Skoki1105.73
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
982.208
982.208
Prędkość
1359.64
1359.64
Ujeżdżenie
1206.2
1206.2
Galop
935.014
935.014
Kłus
511.1
511.1
Skoki
1105.73
1105.73
Ta klacz ma 553 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Bellasimiosa 6.09 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja