Elixir

Staż : 980 dni
Ranking ogólny : 676.
Fundusze : 160 346 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4264.57

Wytrzymałość
296.4815
592.96
Prędkość
380.4575
760.91
Ujeżdżenie
533.81
1067.62
Galop
209.7675
419.54
Kłus
100.4455
200.89
Skoki
611.325
1222.65
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 22 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 496 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 27.09.2018
Hodowca: Dejavu Zarobki: 445 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0003
Konkursy skoków 0202
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4676.48
Wytrzymałość741.12  Galop532.95
Prędkość832.69  Kłus256.67
Ujeżdżenie1076.48  Skoki1236.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
54.01
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Krezus Junior
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
741.123
741.123
Prędkość
832.694
832.694
Ujeżdżenie
1076.48
1076.48
Galop
532.959
532.959
Kłus
256.67
256.67
Skoki
1236.55
1236.55
Ta klacz ma 411 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

1-22 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja