xamirek

Staż : 4232 dni
Ranking ogólny : 149.
Fundusze : 50 537 293 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Siwa Jabłkowita
16:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7304.86

Wytrzymałość
372.1395
744.28
Prędkość
811.025
1622.05
Ujeżdżenie
733.77
1467.54
Galop
1026.23
2052.46
Kłus
160.7495
321.50
Skoki
548.515
1097.03
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 8 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: ogierWaga: 462 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 05.08.2018
Hodowca: Rayal Zarobki: 3 563 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 036141
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6445.68
Wytrzymałość736.19  Galop1704.02
Prędkość1344.55  Kłus353.81
Ujeżdżenie1217.25  Skoki1089.84
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
82.69
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
736.194
736.194
Prędkość
1344.55
1344.55
Ujeżdżenie
1217.25
1217.25
Galop
1704.02
1704.02
1704.02
Kłus
353.814
353.814
Skoki
1089.85
1089.85
Ten koń ma 587 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o 02 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja