Hattusili

Staż : 2329 dni
Ranking ogólny : 66.
Fundusze : 114 937 956 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
44%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7575.34

Wytrzymałość
597.615
1195.23
Prędkość
673.775
1347.55
Ujeżdżenie
879.38
1758.76
Galop
427.968
855.94
Kłus
198.9665
397.93
Skoki
1009.965
2019.93
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 28 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: klaczWaga: 540 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 03.08.2018
Hodowca: efijas1 Zarobki: 3 208 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0120
Wyścigi kłusem 0500
Biegi przełajowe 01589
Konkursy skoków 06126
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 6396.44
Wytrzymałość1011.11  Galop730.19
Prędkość1137.23  Kłus350.99
Ujeżdżenie1475.34  Skoki1691.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O1691.13 Ess Pasikoniki
Matka: Wiek Pasikoniki
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1011.11
1011.11
Prędkość
1137.23
1137.23
Ujeżdżenie
1475.34
1475.34
Galop
730.196
730.196
Kłus
350.997
350.997
Skoki
1691.57
1691.57
1691.57
Ta klacz ma 584 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 1691.57 Ess nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja