Koń wierzchowy Quarter Horse Ciemnokasztanowata
14:00
Energia
52%
Zdrowie
100%
Morale
93%

Umiejętności

Suma: 7440.27

Wytrzymałość
986.78
1973.56
Prędkość
425.2815
850.56
Ujeżdżenie
854.935
1709.87
Galop
586.89
1173.78
Kłus
206.8825
413.76
Skoki
659.365
1318.73
Rasa: Quarter HorseWiek: 17 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 492 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 01.08.2018
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 4 292 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 018115
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 6143.67
Wytrzymałość1634.19  Galop969.05
Prędkość699.89  Kłus336.18
Ujeżdżenie1414.64  Skoki1089.70
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Quarter k 6139.96 Blossom.
Matka: Klacz Blossom.
Quarter Horse
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1634.19
1634.19
1634.19
Prędkość
699.891
699.891
Ujeżdżenie
1414.64
1414.64
Galop
969.059
969.059
Kłus
336.188
336.188
Skoki
1089.7
1089.7
Ten koń ma 556 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ogier 1634.19 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja