Pao

Staż : 4048 dni
Ranking ogólny : 1393.
Fundusze : 8 846 015 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń lipicański Skarogniada
22:00
Energia
19%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 1356.80

Wytrzymałość
81.012
162.02
Prędkość
197.7675
395.54
Ujeżdżenie
218.2665
436.53
Galop
98.2635
196.53
Kłus
60.333
120.67
Skoki
22.7555
45.51
Rasa: Koń lipicańskiWiek: 3 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 477 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 26.07.2019
Hodowca: Pao Zarobki: 311 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0231
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2418.83
Wytrzymałość382.13  Galop431.99
Prędkość557.07  Kłus278.17
Ujeżdżenie636.23  Skoki133.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-54.47
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Klacz lipicańska Lipizzaner von Pao
Koń lipicański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
382.133
382.133
Prędkość
557.077
557.077
Ujeżdżenie
636.233
636.233
Galop
431.991
431.991
Kłus
278.177
278.177
Skoki
133.216
Ta klacz ma 185 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Lipia nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja