miryda

Staż : 4521 dni
Ranking ogólny : 16.
Fundusze : 7 698 405 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Skarogniada
21:00
Energia
42%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6278.63

Wytrzymałość
356.8205
713.64
Prędkość
493.642
987.28
Ujeżdżenie
827.865
1655.73
Galop
564.425
1128.85
Kłus
728.76
1457.52
Skoki
167.8045
335.61
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 11 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: klaczWaga: 501 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 25.07.2018
Hodowca: CCBBeata Zarobki: 3 225 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0013
Wyścigi kłusem 0101
Biegi przełajowe 08227
Konkursy skoków 0053
Zawody w ujeżdżeniu 08118
Potencjał genetyczny Suma: 5167.54
Wytrzymałość585.00  Galop930.19
Prędkość812.50  Kłus1202.19
Ujeżdżenie1366.93  Skoki270.70
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
91.35
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
585.003
585.003
Prędkość
812.508
812.508
Ujeżdżenie
1366.93
1366.93
Galop
930.199
930.199
Kłus
1202.19
1202.19
Skoki
270.71
270.71
Ta klacz ma 461 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

6278.63 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja