daisy2

Staż : 633 dni
Ranking ogólny : 23655.
Fundusze : 510 752 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Bashkir Curly Kasztanowata
12:00
Energia
40%
Zdrowie
88%
Morale
67%

Umiejętności

Suma: 1629.76

Wytrzymałość
385.8455
771.69
Prędkość
191.114
382.23
Ujeżdżenie
58.3355
116.67
Galop
11.918
23.84
Kłus
125.483
250.97
Skoki
42.182
84.36
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 19 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 154 cm
Płeć: klaczWaga: 520 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 20.07.2018
Hodowca: Kasiałka Zarobki: 135 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0026
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3069.95
Wytrzymałość809.66  Galop372.88
Prędkość523.70  Kłus565.95
Ujeżdżenie470.05  Skoki327.69
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
27.73
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 Nela konie baszkirskie
Matka: Koń zniknął
Bashkir Curly
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
809.664
809.664
Prędkość
523.708
523.708
Ujeżdżenie
470.057
470.057
Galop
372.882
372.882
Kłus
565.952
565.952
Skoki
327.691
327.691
Ta klacz ma 250 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

PCHAAA nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja