martica

Staż : 1501 dni
Ranking ogólny : 1688.
Fundusze : 594 222 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Skarogniada
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3662.34

Wytrzymałość
357.078
714.16
Prędkość
99.0325
198.06
Ujeżdżenie
591.625
1183.25
Galop
290.112
580.22
Kłus
423.4095
846.82
Skoki
69.915
139.83
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 24 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: klaczWaga: 446 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 10.07.2018
Hodowca: martica

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4934.49
Wytrzymałość843.45  Galop735.40
Prędkość800.79  Kłus999.40
Ujeżdżenie1205.61  Skoki349.81
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
35.79
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K 4110.49
Koń luzytański
50.0%
Tennessee Walker
25.0%
Criollo
25.0%

Jakość

Wytrzymałość
843.452
843.452
Prędkość
800.79
800.79
Ujeżdżenie
1205.62
1205.62
Galop
735.403
735.403
Kłus
999.408
999.408
Skoki
349.817
349.817
Ta klacz ma 436 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 4934.49 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja