thisobei

Staż : 299 dni
Ranking ogólny : 23331.
Fundusze : 2 022 280 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Bashkir Curly Ciemnokasztanowata

k

11:00
Energia
78%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1177.95

Wytrzymałość
144.229
288.46
Prędkość
78.3185
156.64
Ujeżdżenie
117.451
234.90
Galop
66.6925
133.38
Kłus
118.542
237.08
Skoki
63.7435
127.49
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 9 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: klaczWaga: 435 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 26.06.2018
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 48 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4412.77
Wytrzymałość857.82  Galop620.18
Prędkość763.37  Kłus742.92
Ujeżdżenie897.92  Skoki530.52
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-13.02
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
857.824
857.824
Prędkość
763.378
763.378
Ujeżdżenie
897.926
897.926
Galop
620.189
620.189
Kłus
742.927
742.927
Skoki
530.527
530.527
Ta klacz ma 385 gwiazdek doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

k nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja